sadaya Kategori
EN

Kereaktifan warna réflip keramik 550ml / cup jumbo 19oz sareng saucer pink, beige, kulawu

Kereaktifan warna réflip keramik 550ml / cup jumbo 19oz sareng saucer pink, beige, kulawu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

550ml / 19oz jumbo cup and saucer

Number Model:

XN18043D

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan



gambaran


Éta mangrupikeun jenis gléaktif réaktif, dua kali gilap. Pangaruh tampilan alamiah sareng endah. Kilauan lemes kalayan dicét leungeun.



spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18043D

stoneware

jumbo cup and saucer


11.9 * 7.8 * 6

550

17.2 / 18.4

0.051


4 / 24