sadaya Kategori
EN

Kereaktifan warna réflip keramik 550ml / mangkuk 19oz abu, héjo, bodas, biru

Kereaktifan warna réflip keramik 550ml / mangkuk 19oz abu, héjo, bodas, biru

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

550ml / mangkuk 19oz

Number Model:

XN18042M

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Éta mangrupikeun jenis gléaktif réaktif, dua kali gilap. Pangaruh tampilan alamiah sareng endah. Kilauan lemes kalayan dicét leungeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18042M

stoneware

mangkok


12.5 * 8.2 * 6.5

550

14.8 / 16

0.035


6 / 36