sadaya Kategori
EN

Kereaktifan warna réflip keramik 450ml / 16oz jumbo cup pink, beige, abu-abu

Kereaktifan warna réflip keramik 450ml / 16oz jumbo cup pink, beige, abu-abu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

450ml / 16oz cup jumbo

Number Model:

XN18043J

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Éta mangrupikeun jenis gléaktif réaktif, dua kali gilap. Pangaruh tampilan alamiah sareng endah. Kilauan lemes kalayan dicét leungeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18043J

stoneware

cangkir jumbo


12.2 * 7.6 * 7.5

450

13.7 / 14.7

0.046


6 / 36