sadaya Kategori
EN

Reaktif warna glining keramik 350ml / 12oz bodo pink, beige, kulawu

Reaktif warna glining keramik 350ml / 12oz bodo pink, beige, kulawu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

350ml / bodo 12oz

Number Model:

XN18043A

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs/color/setdesign

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Éta mangrupikeun jenis gléaktif réaktif, dua kali gilap. Pangaruh tampilan alamiah sareng endah. Kilauan lemes kalayan dicét leungeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18043A

stoneware

bodo


8.2 * 11 * 5.7

350

12.3 / 13.5

0.035


12 / 36