sadaya Kategori
EN

Reactive color glaze ceramic 350ml / 12oz mug grey, green, white, blue

Reactive color glaze ceramic 350ml / 12oz mug  grey, green,  white, blue

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

350ml / 12oz mug 

Number Model:

XN18042A

sertifikasi:

UJI SGS / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000 pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Pangemasan ageung

Waktos pangiriman:

60-70days sanggeus urang meunang deposit

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman barang dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Ieu mangrupakeun jenis glaze réaktif, dua kali glazed. Pangaruh tampilan anu alami sareng endah. Glaze lemes kalayan dicét tangan.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

 (Dia *H*B cm)

CY

(Ml)

GW / NW(kg)

CBM

  ( m)

bungkusan

(jero/luar)

XN18042A

 

parabot batu 

bodo


 

8.2 * 11 * 5.7

350

12.3/13.5

0.035


12 / 36



kauntungan

● Produk kelas A & B

● Bahan opsional: porselin, china tulang anyar, stoneware

● Sampel nawiskeun

● Desain khusus Disayogikeun

● Pesenan jumlah alit ditampi

● Nyayogikeun jasa anu propésional, dipersonalisasi, sadayana-cuaca, sadidinten


pameran

1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami duanana produsén sarta padagang. Kantor kami aya di Changsha, sareng pangkalan produksi anu aya di Liling Hunan. Kami geus kalibet dina widang ieu pikeun 18 taun.

2.Naon pasar utama anjeun?

80% pikeun Éropa, 10% pikeun Amérika Kidul, 10% pikeun nagara séjén.

3. Naha aya sarat kuantitas pesenan minimal?

Biasana éta's 2000 PCS per bentuk per design.some kumpulan anu fléksibel tur urang tiasa ngabahas.

4.Can anjeun nawiskeun conto?

Sumuhun, kami nyadiakeun 1 set sampel haratis. Pikeun set tambahan, urang bakal ngabalikeun duit ongkos sampel sakali urutan ieu disimpen.

5.How lila waktos pangiriman anjeun?

Biasana 65-75 dinten saatos persetujuan sampel sareng LC / deposit nampi.

6.What's istilah pamayaran anjeun?

Biasana urang damel sareng para nasabah dina kaayaan LC dina tetempoan atanapi kasaimbangan deposit 30% kana salinan Bill of Landing.


Taros Kami