sadaya Kategori
EN

Kereaktifan warna glam keramik 100ml / cup 3oz sareng saucer pink, beige, kulawu

Kereaktifan warna glam keramik 100ml / cup 3oz sareng saucer pink, beige, kulawu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

100ml / 3oz cup sareng saucer

Number Model:

XN18041F

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan pengiriman dokumén.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Éta mangrupikeun jenis gléaktif réaktif, dua kali gilap. Pangaruh tampilan alamiah sareng endah. Kilauan lemes kalayan dicét leungeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18041F


stoneware

cup sareng saos


6.5 * 5 * 3.5

100

10 / 11.2

0.032

6 / 48


Taros Kami