sadaya Kategori
EN

Hand writed with words" love it" color glaze vintage ceramics 70ml coffee cup for espresso .

Hand writed with words" love it" color glaze vintage ceramics 70ml coffee cup for espresso .

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

70ml / 3oz cangkir

Number Model:

XN18044E

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktos, sadayana kapinteran sareng kualitas seramik murah. Kecap saderhana anu disampurnakeun.

Kotak semu coklat, kotak kado warna, kotak bodas, palet, polyfoam, kotak dispayuhan atanapi sesuai sasuai anjeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18044E


stoneware

cangkir


5.7 * 4.8 * 4.4

70

11.8 / 12.8

0.0208


12 / 108





Taros Kami