sadaya Kategori
EN

Leungeun writed warna glaze keramik 550ml / 19oz mangkuk "❤" koneng, pink, héjo, biru, ungu, kulawu

Leungeun writed warna glaze keramik 550ml / 19oz mangkuk "❤" koneng, pink, héjo, biru, ungu, kulawu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

550ml / mangkuk 19oz

Number Model:

XN18048F

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktu, sadayana kapinteran. Kecap saderhana anu disampurnakeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18048F


stoneware

mangkok


12.5 * 8.2 * 6.5

550

14.2 / 15.2

0.05


6 / 36



Taros Kami