sadaya Kategori
EN

Leungeun dicengkelkeun warna glining keramik 520ml / 18oz jumbo cup "❤" koneng, pink, héjo, biru, ungu, kulawu

Leungeun dicengkelkeun warna glining keramik 520ml / 18oz jumbo cup "❤" koneng, pink, héjo, biru, ungu, kulawu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

520ml / 18oz cup jumbo

Number Model:

XN18048B

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktu, sadayana kapinteran. Kecap saderhana anu disampurnakeun.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18048B


stoneware

cangkir jumbo



11.5 * 7.4 * 5.6


520

15.2 / 16.2

0.052


6 / 36



Taros Kami