sadaya Kategori
EN

Hand painted color glaze ceramic 650ml/22oz bowl with two handle orange/blue/green

Hand painted color glaze ceramic 650ml/22oz bowl with two handle orange/blue/green

Tempat Asal:

Cina


Ngaran Brand:

650ml / 22oz bowl


Number Model:

XN19140


sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / set

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktu, sadayana kapinteran. Kelancaran halus gloss beauty.Multiple warna pikeun milih.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19140

stoneware

mangkok


14 * 7.7 * 7.6

700

16.6 / 17.6

0.04


6 / 36



Taros Kami