sadaya Kategori
EN

Hand painted color glaze ceramic 620ml/20oz stackable bowl with two ears "MA SOUPE" red

Hand painted color glaze ceramic 620ml/20oz stackable bowl with two ears "MA SOUPE" red

Tempat Asal:

Cina


Ngaran Brand:

620ml / mangkuk 20oz


Number Model:

XN19042


sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / set

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktu, sadayana kapinteran. Kelancaran halus gloss beauty.Multiple warna pikeun milih.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19042

stoneware

mangkok


13 * 8.7 * 7

620

17.2 / 18.2

0.036


6 / 36



Taros Kami