sadaya Kategori
EN

Leungeun dicét warna warna keramik 350ml / 12oz creamer "home sweet home" beureum sareng bodas

Leungeun dicét warna warna keramik 350ml / 12oz creamer "home sweet home" beureum sareng bodas

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

350ml / 12oz creamer

Number Model:

XN19057B

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Rarancang ditarik ku leungeun, hiji stroke dina hiji waktu, sadayana kapinteran. Kelancaran halus gloss beauty.Multiple warna pikeun milih.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(Ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN1957B

stoneware

creamer


7.9 * 8.5 * 6.2

350

11 / 12

0.041


6 / 36