sadaya Kategori
EN

Kelir warna cemlorot glamik 250ml / 9oz bodo beureum koneng biru

Kelir warna cemlorot glamik 250ml / 9oz bodo beureum koneng biru

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

250ml bodo

Number Model:

XN19082

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Tembok luar tina cangkir diculik sareng tékstur nabrak.Beautiful and Durable.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19082


Anyar Tulang Cina

bodo


7.9 * 8.4 * 5.8

250

14.4 / 15.4

0.045


12 / 72