sadaya Kategori
EN

Kelir warna anu henteu teratur kalayan titik spek keramik setan 16pcs set makan malam / set makan 18pcs

Kelir warna anu henteu teratur kalayan titik spek keramik setan 16pcs set makan malam / set makan 18pcs

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

16pcs dinner set / 18pcs set dinner

Number Model:

XN19125

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

4000pcs / warna / set

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Pakakas tuang kami ngagaduhan sababaraha kapasitas kapasitas tuang.Moderasi, praktis sareng indah.Make di Multiple prosés.Safe sareng ramah lingkungan.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19125


stoneware

16pcs dinner diatur

18pcs dinner diatur



piring makan:

29.5 * 3 * 23

piring sup:

23 * 5 * 13.5

piring dessert:

22.5 * 2.5 * 16.5

350ml bodo:

8.8 * 10.5 * 6



19.8 / 21.2

25 / 26.5


0.048

0.056



1set / 2sét

1set / 1set