sadaya Kategori
EN

Leungeun Embossed dicét warna glaze kercapan makan malam keramik 16pcs set dinner / 18pcs set makan

Leungeun Embossed dicét warna glaze kercapan makan malam keramik 16pcs set dinner / 18pcs set makan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

16pcs dinner set / 18pcs set dinner

Number Model:

XN19118

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

4000pcs / warna / set

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Pakakas tuang kami ngagaduhan sababaraha kapasitas kapasitas tuang.Moderasi, praktis sareng indah.Make di Multiple prosés.Safe sareng ramah lingkungan.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19118


stoneware

16pcs dinner diatur

18pcs dinner diatur



piring makan:

26.5 * 3 * 16.5

piring dessert:

21.5 * 3 * 13

800ml mangkuk:

15 * 8.5 * 7

430ml bodo:

10 * 10.5 * 6.5



15.1 / 16.6

18.6 / 20


0.048

0.052



1set / 2sét

1set / 2sét