sadaya Kategori
EN

Titik hideung hideung bodas dipas warna pasisian warna réngking keramik set 16pcs set dinner / 18pcs

Titik hideung hideung bodas dipas warna pasisian warna réngking keramik set 16pcs set dinner / 18pcs

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

16pcs dinner set / 18pcs set dinner

Number Model:

XN19105

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

4000pcs / warna / set

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Pakakas tuang kami ngagaduhan sababaraha kapasitas kapasitas tuang.Moderasi, praktis sareng indah.Make di Multiple prosés.Safe sareng ramah lingkungan.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19105


stoneware

16pcs dinner diatur

18pcs dinner diatur



piring makan:

27 * 3 * 17

piring dessert:

19.5 * 2.5 * 12.5

piring sup:

18 * 5.5 * 8.5

700ml mangkuk:

15 * 6.5 * 8

480ml bodo:

15 * 6.5 * 8



16.8 / 8.3

19.5 / 21


0.048

0.052



1set / 2sét

1set / 2sét