sadaya Kategori
EN

Anyar Tulang Cina kalayan decal 550ml / pola mangkuk 19oz pola

Anyar Tulang Cina kalayan decal 550ml / pola mangkuk 19oz pola

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

550ml bowl

Number Model:

XN18076E

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Decal mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngolah pola modél keramik modéren modern, warna-warni desain, kaamanan.


spésifikasi


Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18076E


Anyar Tulang Cina

mangkok


13.1 * 8.4 * 7.1

550

13 / 14

0.035


6 / 36