sadaya Kategori
EN

Anyar Tulang Cina kalayan decal 480ml / 16oz henteu aya cecekelan kantong Natal beureum

Anyar Tulang Cina kalayan decal 480ml / 16oz henteu aya cecekelan kantong Natal beureum

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

480ml bodo

Number Model:

XN19003C

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Decal mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngolah pola modél keramik modéren modern, warna-warni desain, kaamanan.


spésifikasi


Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN19003C


Anyar Tulang Cina

euweuh cecekelan bodo


8.9 * 14.2 * 6.3

480

12.7 / 13.7

0.043


12 / 36