sadaya Kategori
EN

Anyar Tulang Cina nganggo dekal 450ml / 16oz jumbo cup manuk kembang biru konéng jingga konéng

Anyar Tulang Cina nganggo dekal 450ml / 16oz jumbo cup manuk kembang biru konéng jingga konéng

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Cangkir jumbo 450ml

Number Model:

XN18071D

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Decal mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngolah pola modél keramik modéren modern, warna-warni desain, kaamanan.


spésifikasi


Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18071D


Anyar Tulang Cina

cangkir jumbo


11.7 * 8 * 5.7

450

11.2 / 12.2

0.05

6 / 36