sadaya Kategori
EN

Tulang Tulang Anyar China kalayan decal 380ml / 13oz bodo manuk kembang biru abu-abu konéng konéng

Tulang Tulang Anyar China kalayan decal 380ml / 13oz bodo manuk kembang biru abu-abu konéng konéng

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

380ml bodo

Number Model:

XN18071A

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Decal mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngolah pola modél keramik modéren modern, warna-warni desain, kaamanan.


spésifikasi

Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18071A


Anyar Tulang Cina

bodo


8.4 * 10.2 * 6.5

380

9.9 / 11

0.035


12 / 36