sadaya Kategori
EN

Anyar Tulang Cina nganggo decal 300ml / bodo bodo hideung bodas

Anyar Tulang Cina nganggo decal 300ml / bodo bodo hideung bodas

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

300ml bodo

Number Model:

XN18074B

sertifikasi:

SGS Tés / CIQ


Kuantitas Orde minimum:

2000pcs / warna / desain

harga:


Rincian bungkusan:

Bulut bungkusan

Waktos pangiriman:

60-70days saatos urang nampi titipan

Sarat pamayaran:

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan dokumen pengiriman.

Supply Pangabisa:

1500000pcs / bulan


gambaran


Decal mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngolah pola modél keramik modéren modern, warna-warni desain, kaamanan.


spésifikasi


Item No.

gambaran

ukuran

(Dia * H * B cm)

CY

(ml)

GW / NW (kg)

CBM

( m3 )

bungkusan

(jero / luar)

XN18074B


Anyar Tulang Cina

bodo


8.8 * 10.2 * 5.2

300

9.5 / 10.7

0.033

12 / 36